Om

This blog will be written in Swedish but there will be some comments in English to help our international friends to follow. If you find it inspiering please follow us on Instagram where we will comment in English. It is a blog about travelling around the World as a family over a time period of one year including some preparation time and including time to unpack the backbacks.

Hur går det om man mitt i livet lämnar allt det som de flesta lever med och i hela sina liv. Hem,  och alla sina små och stora saker, jobb och allt som har med rutiner och uppgifter kopplat till det, vänner och familj som man träffar dagligen för att man vill det.? Hur går det om det enda som är kvar är en ryggsäck med lite kläder, en kamera, en dator och det viktigaste av allt sin närmaste familj? Om man är detsamma som vi och vi dessutom bestämt att vår paus ska vara ett år och att vi under det året ska resa jorden runt då blir det ett projekt. Vi kallar det ”ourlifeoneyear”.

Vi är Bengt, Katarina och våra stora barn Sara och Julia och vårt lite mindre barn John. I våra blogginlägg kommer ni att lära känna dem lite bättre allt eftersom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: